Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Cursos Mobile de formació especialitzada 2014

Publicat el 03/04/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
mTalent
mTalent

El Pla de formació tecnològica mòbil englobat dins el programa mTalent, en què col·laboren la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mobile World Capital, inclou un conjunt de cursos especialitzats per a professionals TIC dins l’àmbit de les tecnologies mòbils.

Aquest programa comporta importants descomptes respecte als preus de mercat. Addicionalment als descomptes, les empreses poden optar a la bonificació que ofereix la “Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo” (FTFE).

Es realitzaran cursos de desenvolupament d’aplicacions mòbils basats en HTML5, Android, Apple iOS i Windows Phone i cursos de desenvolupament àgil i gestió àgil de projectes. Com a novetat respecte a edicions anteriors també s’inclouen cursos oficials de CompTIA, Mobile App Security+ per Android i iOS.

Inscripció:

Les sol·licituds d’inscripció s’han de fer a l’adreça formacio@idigital.cat o trucant al telèfon 93 557 43 00 (persona de contacte Jaume Sastre) abans del dia 13 d’abril de 2014. Les places són limitades i l’adjudicació es farà per l’ordre de recepció de les sol·licituds.

Lloc:

Netmind (C/ Almogàvers, 123 - 08018, Barcelona).

Preu:

Consultar.

Programa de cursos.