Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Comença la formació del programa ENDE - Dones i TIC

Publicat el 10/11/2008
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Comença la formació del programa ENDE - Dones i TIC
Comença la formació del programa ENDE - Dones i TIC

Durant el mes de novembre i desembre s'està impartint a diferents Punt TIC de Catalunya una formació en TIC per a entitats de dones.

Aquestes entitats adscrites al programa ENDE acudeixen a aquesta formació organitzada i subvencionada per l'ICD (Institut Català de la Dona) i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

Es tracta d'un grup de 150 dones que, repartides pel territori català, estaran aprenent, reflexionant i compartit l'experiència alhora i en línia sobre les eines TIC durant 20 hores presencials els  propers dissabtes.

Dissabte passat, dia 8, van iniciar el curs a les seus de Callús "Fundació Callús Digital", ETIC Xarx@ntoni, el Punt TIC de les Borges del Camp, Telestany, l'Òmnia Associació per a joves TEB i el Gòtic Ajuntament de Tàrrega; i dissabte vinent engegaran el curs a cinc seus més: l'Òmnia Casa de la Caritat de Valls, el Punt TIC de la Ribera d'Ebre, l'Òmnia Amposta, l'Òmnia Serveis Socials Centre Històric i Ciutat de LLeida, també s'imparteix al Punt TIC del Pallars Sobirà que farà una edició del curs més virtual amb una sola sessió presencial.

Etiquetes: