Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Ajuts a la producció i a la recerca de Telenoika

Publicat el 28/11/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de Telenoika
Logotip de Telenoika

L'Associació Cultural Telenoika ha fet pública la convocatòria "Ajuts a la producció i a la recerca Telenoika 2014" dins del camp de l'experimentació audiovisual. S'hi podrà participar fins al 3 de desembre.

Es valoraran especialment aquells projectes que aportin novetats i millores per a benefici d'artistes i investigadors audiovisuals en general. Hi podran participar artistes a títol individual o col·lectiu.

Els candidats/es podran presentar la seva documentació fins al 3 de desembre de 2014. La resolució es farà pública el 13 de desembre, en l'acte de presentació pública dels "Ajuts a la producció i a la recerca Telenoika 2014". Serà a les 19.00 hores, al local de l'entitat del carrer Sant Pau, 58 del Raval de Barcelona.

Les beques que oferirà Telenoika estaran dotades amb 2.000 €, que es repartiran entre un o dos dels projectes presentats. L'import de les beques es farà efectiu en un 80% en el moment de la resolució de les beques i entrega de la factura corresponent, i el 20% restant després de la presentació pública, un any després.

Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria.