Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Ajuts a empreses i entitats per contractar joves en atur

Publicat el 25/01/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Ajuts per a la contractació de joves en atur
Ajuts per a la contractació de joves en atur

L'Ajuntament de Barcelona ofereix a empreses i entitats ajuts de bonificació del 70% del salari mínim interprofessional durant sis mesos a les empreses que contractin joves participants en el programa Joves amb Futur. L'objectiu és col·laborar en la lluita contra l'atur juvenil a la ciutat. Termini: 15/04/2012.

Organisme: Ajuntament de Barcelona, cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Objecte: Atorgar ajuts econòmics a les empreses que contractin laboralment a joves del Projecte Joves amb Futur.

Adreçat a: Les empreses i entitats que desenvolupin la seva activitat al terme municipal de Barcelona i la seva àrea metropolitana en sectors relacionats amb la formació específica que es pugui portar a terme en el marc del Projecte Joves amb Futur.

Informació del projecte: El projecte Joves amb Futur de Barcelona Activa ofereix itineraris d'inserció sociolaboral a 1.700 joves en atur de Barcelona que estan cercant feina. Aquest programa es va iniciar al 2011 i ha facilitat ja la contractació de 250 joves després de rebre una formació específica i de qualitat en perfils professionals vinculats a l'hoteleria, l'administració o el comerç. La novetat de 2012 és que el programa s'ha ampliat a tots els joves en atur, també els que tenen estudis mitjos o superiors.

Termini de presentació de les sol·licituds: Fins el dia 15 d’abril de 2012.

Més informació: