Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'actualitat del Centre Telemàtic de la Conca de Barberà

Publicat el 12/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Centre Telemàtic Conca de Barberà
Centre Telemàtic Conca de Barberà

El setmanari de Conca Digital ja va pel número 40. Informa cada setmana sobre les novetats dels Punt TIC de la Conca de Barbera i sobre d'altres notícies relacionades amb les TIC.

El número 40 del setmanari de la Conca Digital fa un repàs de l'oferta i la participació durant el primer trimestre de 2010 als tres Punt TIC que formen part del Centre Telemàtic Conca de Barberà. Al Punt TIC de Montblanc s'han realitzat quatre cursos, en què han participat 43 alumnes. Al Punt TIC de l'Espluga de Francolí s'han ofert set cursos i 84 alumnes hi han participat. Al Punt TIC de Santa Coloma de Queralt hi ha hagut tres cursos amb 24 participants.

El Punt TIC de Montblanc des del juliol del 2009 es troba ubicat al nou Centre d’Iniciatives Empresarials, Conc@ctiva, on el seu paper principal és donar accés a les noves tecnologies al món empresarial de la Conca de Barberà, amb formació, assessorament TIC, accés lliure. També són centre col·laborador de l'ACTIC. Aquesta nova ubicació ha causat una petita davallada en el nombre de persones que s’han matriculat als cursos, degut a la distància amb el centre del municipi i a la major especialització dels cursos.

Més informació a: www.concadigital.cat

Fitxers adjunts: