Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Activitats extraescolars, a l'Infocentre

Publicat el 21/09/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip Infocentre
Logotip Infocentre

Un any més, l’Infocentre de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, amb conveni en l’APA del CEIP “Jaume Balmes”, organitza les activitats extraescolars relacionades amb l’ús de les TIC i les noves tecnologies. Aquestes activitats es realitzen a l’Infocentre, que està ubicat a l’edifici del Centre Cultural.

El principal objectiu d’aquesta activitat extraescolar és l’aprenentatge de l’ús de les noves tecnologies per part dels alumnes i ensenyar als nens i nenes que hi participen a fer un bon ús de les TIC. Les aplicacions informàtiques utilitzades per a la realització de les activitats són de programari lliure, tots els programes utilitzats són de llicència lliure i els usuaris poden descarregar-se aquestes aplicacions a través d’Internet de manera totalment lliure i gratuïta.

Alumnes d’entre 7 i 12 anys participen tots els anys d’aquesta activitat. Cada cop, els nens i nenes comencen més aviat a necessitar les TIC per realitzar les seves tasques escolars i quotidianes. Amb aquesta activitat s’intenta facilitar aquest ús i ensenyar-los les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies.

Per aquest curs 2010-2011 comptem amb millores a l’aula de formació i ampliació del temari utilitzat per realitzar les classes, i les previsions són de continuar millorant i ampliant els serveis i equipaments d’aquest espai.