Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

A Masquef@ula els mestres són els avis i àvies

Publicat el 06/02/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Participants de Masquef@ula
Participants de Masquef@ula

Des del mes de gener un grup d’e gent gran que ja han fet cursos a Masquef@ula ensenyen informàtica a d’altres persones grans que comencen.

Així, s’aconsegueix que la gent gran que ja té coneixements i experiència puguin compartir-les amb d’altres avis i àvies interessats a iniciar-se en el món de la informàtica. A la vegada uns i altres s’ajuden mútuament.

Les sessions, que s’allargaran fins al març, tenen lloc cada divendres al Centre Tecnològic Comunitari i compten amb el suport de la professora en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) Yolanda Anguita.

En les classes els avis i àvies fan activitats com ara aprendre a elaborar un calendari, fer-se el seu propi facebook, usar el correu electrònic o cercar informació i imatges a Internet. L’objectiu és que, amb el suport de la gent gran que ja té experiència, els nous alumnes coneguin eines que els siguin d’utilitat en el seu dia a dia, per exemple a l’hora de relacionar-se amb les famílies i amistats.

El curs d’informàtica per a la gent gran és una iniciativa de l’Ajuntament de Masquefa per lluitar contra la fractura digital i aconseguir que els avis i àvies no quedin exclosos de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Etiquetes: