Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

A Internet, posa-hi seny!

Publicat el 22/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
A Internet, posa-hi seny!
A Internet, posa-hi seny!

CESICAT, Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya, ha llançat una campanya adreçada als i a les joves amb consells per navegar de forma segura per Internet.

Els protagonistes de A Internet, posa-hi seny! són la Cati i el Cesc. La Cati és confiada i navega per Internet sense preocupar-se de la seguretat; el seu germà, el Cesc, li explica com navegar per la xarxa amb seny. A partir de la història del Cesc i la Cati aquesta campanya ofereix als i a les joves consells generals sobre com navegar per Internet, sobre les mesures de seguretat a les xarxes socials (fer servir un àlies, fer servir una contrasenya difícil, etc.) i sobre jocs en línia.

També inclou un vídeo amb consells per a pares i mares, com ara, navegar junts amb els fills/es, explicar quines dades es poden facilitar a Internet i quines no, fer servir un antivirus i acordar amb els fills i filles el temps de connexió.

A més, la plana web d'aquesta iniciativa conté un glossari que explica termes com ara ciber-assetjament, contrasenya segura, correu brossa, grooming, llei de protecció de dades, programari maliciós, robatori d'identitat, sexting, tallafocs, etc.

Aquesta campanya també té un espai al Facebook on el Cesc i la Cati aniran explicant més coses!

Aquí podeu veure els vídeos que ofereix ara per ara "A Internet, posa-hi seny!".

 

Et pot interessat també