Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Fundació Telecentre.org col·labora amb el premi "She Will Innovate"

Publicat el 25/07/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip "She Will"
Logotip "She Will"

Aquesta competició global, sota el lema "Ella innovará: solucions tecnològiques per enriquir les vides de les nenes", compta amb una dotació económica de més de 25.000 euros, repartits en diferents premis.

És una iniciativa de Intel Corporation i Ashoka Changemakers®, que premia projectes innovadors que puguin millorar la vida de les nenes i les joves en els àmbits econòmic, salut, educació i benestar.

Els projectes es valoraran segons els criteris de sostenibilitat, impacte social i innovació. Podeu enviar les vostres idees en anglès, francès, castellà o portuguès abans del proper 15 d'agost. Llegiu les bases completes aquí.

Telecentre.org promou aquest concurs dins la seva campanya d'alfabetització Telecentre Women. Com a primera acció relacionada, fins el proper 29 de juliol, difon la competició en l'espai de conversa i intercanvi d'experiències sobre noves tecnologies i dones ChangePulse.

A més, convoca els i les tuitaires de tot el món el proper dimecres, 1 d'agost, a les 8h30 GMT per una conversa en temps real, amb l'etiqueta #SocEntChatS'hi podran enviar preguntes a l'usuari @changemakers (sense el hashtag).