Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Curs: Què necessita Sant Feliu? Plasma en un mapa digital els teus reptes de ciutat

Publicat el 03/09/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Nous cursos al Punt TIC Torre del Roser
Nous cursos al Punt TIC Torre del Roser

El Punt TIC Torre del Roser i Palau Falguera comença el curs  amb un seguit de cursos que omplen la seva oferta Entre ells destaca el "Què necessita Sant Feliu? Plasma en un mapa digital els teus reptes de ciutat" per seva especificitat i crida a la participació ciutadana.

Es tracta d'un curs dirigit als santfeliuencs que tenen molt a dir sobre la seva ciutat.

Aquest curs ofereix una nova manera de contribuir als canvis que està sofrint el municipi, en la seva millora i en la opinió més directa.

Es tracta d'un curs on, amb la col·laboració dels participants, i les idees i aportacions, es tractaran el Big Data, les Dades Obertes i els Sistemes d'Informació Geogràfica i a partir d'quests coneixements es podran crear mapes propis i personalitzats.

Els que realitzin el curs aprendran a jugar amb les combinacions de diferents dades, crear, modificar, geolocalitzar i, sobretot, ajudar a que Sant Feliu millori les seves necessitats.

El curs es realitzarà els dies 14, 17, 21, 24 i 28 de setembre i 1, 5 i 8 d'octubre de 15:30 a 17:00 al Punt TIC Torre del Roser (C/ JoanXXIII, 14 1a planta - Sant Feliu) on es dissenyaran conjuntament diferents opcions per a la millora de la ciutat.

A més, aquí trobareu les altres ofertes formatives que s'ofereixen al Punt TIC Torre del Roser.