Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeo de la trobada del projecte Ciutats Digitals a Sant Feliu de Llobregat

Publicat el 19/04/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la trobada del projecte Ciutats Digitals
Imatge de la trobada del projecte Ciutats Digitals

Dimecres 14 d'abril va tenir lloc la quarta trobada del projecte Ciutats Digitals a Sant Feliu de Llobregat. Ciutats Digitals és un pla de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya que vol impulsar la generació d'espais i iniciatives empresarials amb un alt component tecnològic.

Ciutats Digitals també busca promoure el desenvolupament de serveis digitals dirigits a ciutadans i empreses de l'entorn local i crear o potenciar els Punt TIC com a referents territorials en la difusió i formació de les TIC. La trobada va servir com a marc per a la presentació de CESICAT, el Centre de Seguretat a Internet de Catalunya. CESICAT és l’organisme executor del pla nacional d’impuls de la seguretat TIC aprovat pel govern de la Generalitat de Catalunya el 17 de març de 2009.
La missió del Pla és garantir una Societat de la Informació segura per a tots, de forma que el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya esdevé una eina per a la generació d’un teixit empresarial català d’aplicacions i serveis de seguretat TIC que sigui referent nacional i internacional
Els representants del CESICAT assistents a l’acte van ser el responsable d’administració local i ciutadania, Jordi Batlle, i el responsable d’empreses, Enric Llaudet.
A continuació pots veure un vídeo que resumeix la seva presentació:

També pots veure la seva presentació en dispositives: