Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Comencem a preparar la Get On Line Week 2016

Publicat el 20/07/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
GOW2015
GOW2015

La Xarxa Europea de Telecentres comença ja a preparar la Get Online Week (GOW) del 2016, que tindrà lloc al mes de març. La mirada està centrada, especialment, en els col·lectius més febles (persones amb pocs recursos econòmics, gent gran, aturada, immigrants, dones, etc.) i, en general, en les persones en situació o risc d'exclusió social.

La campanya, que es va iniciar l'any 2010, està organitzada per Telecentre Europe i per un nombre important dels seus membres i socis corporatius. La GOW té com objectiu aconseguir que els ciutadans siguin competents des del punt de vista tecnològic, i que aprofitin tots els beneficis que se'n deriven de l'ús d'Internet i de les eines i productes associats.

La promoció de l'ús de les TIC per als aturats i els joves ha estat un dels eixos més rellevants de la darrera campanya, així com contribuir a fer front a les altes taxes d'atur a Europa. Al voltant de 109.000 europeus van participar al GOW 2015, al voltant del qual es van organitzar més de 4000 esdeveniments a nivell nacional o local, com ara accions de capacitació, seminaris i tallers. De tots els que han participat a les activitats de la campanya, al voltant de 60.000 han estat persones joves i 7.500 aturats.

Aquestes xifres i d'altres informacions es reflecteixen a la següent infografia:

 

 

European Get Online Week 2015 results