Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formació empresarial gratuïta en xarxes: Facebook orientat a negocis

16/07/2015
de 10:30 a 12:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Facebook per a empreses
Facebook per a empreses

Formació adreçada a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet.

Formació adreçada a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet. L'entitat Grameimpuls de Santa Coloma de Gramanet, organitza aquesta formació que està dividida en dos nivells: Facebook I (bàsic) i Facebook II (avançat), i vol ensenyar, de forma pràctica, tot el potencial de promoció dels negocis a través de la xarxa social número 1 del món, així com optimitzar la visibilitat i els beneficis que pot aportar a les nostres empreses, marques o llocs web.

El primer nivell es realitzarà els dies 14 i 16 de juliol de 14.30 a 16.30 i el segon nivell els dies 21 i 23 de juliol en el mateix horari. Tot i que us podeu inscriure de manera independent (fer el bàsic, fer l’avançat o tots dos) es recomana fer el primer nivell abans que el segon o tenir coneixements previs de Facebook per treure el màxim rendiment a la formació.

Més informació al web del Barcelonès Jove.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 16 juliol, 2015 - 10:30 a 12:30
Nivell del curs: 
inicial
Lloc:
Centre d’Empreses Can Peixauet
Av. Generalitat, 99-101 Santa Coloma de Gramenet