Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El 6è Congrés de la Gent Gran rep la col·laboració dels Punt TIC

Publicat el 30/06/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran
Logotip del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran

El 6è Congrés Nacional de la Gent Gran es realitzarà a la tardor de 2010. Ara, però, escalfa motors desenvolupant jornades a diferents municipis amb l'objectiu de recollir aportacions de les persones grans. La propera trobada tindrà lloc demà, 1 de juliol, a l'Òmnia de l'Associació de Veïns i Veïnes Espronceda de Sabadell.

La sisena edició del Congrés Nacional de la Gent Gran compta amb el suport de diversos Punt TIC, en els quals s'estan desenvolupant les trobades prèvies. Els Punt TIC que centren la seva activitat en la gent gran o que porten a terme tallers i iniciatives especialement adreçades a aquest col·lectiu són els que hi estan col·laborant.

S'hi estan fent trobades, on les persones grans participen en grups de discussió i fan aportacions per al dia del congrés. Tot aquest treball s'està gravant en vídeo i properament es faran públics reportatges de vídeo que recolliran les veus de les persones que participen a aquestes jornades prèvies.

La propera trobada es realitzarà demá, dijous 1 de juliol, a partir de les 10:30 hores, a l'Òmnia de l'Associació de Veïns i Veïnes Espronceda de Sabadell.

El Departament d'Acció Social i Ciutadania, a través de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania i el Consell de la Gent Gran de Catalunya organitza el 6è Congrés Nacional de la Gent Gran. Col·laboren en el projecte la Direcció General de Participació Ciutadana del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i la Direcció General de Societat de la Informació i la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques.