Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Educació demà. Connectem talent, reinventem l'educació.

29/09/2015
de 18:00 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Educació demà.
Educació demà

El món està canviant i amb ell l'educació. El nostre país està ple d'exploradors i experimentadors per al canvi educatiu, innovadors que desenvolupen constantment solucions als nous reptes i amb idees creatives que reinventen l'educació. Ets un d'ells? Sabem que ets un motor del canvi.

El món està canviant i amb ell l'educació. El nostre país està ple d'exploradors i experimentadors per al canvi educatiu, innovadors que desenvolupen constantment solucions als nous reptes i amb idees creatives que reinventen l'educació. Ets un d'ells? Sabem que ets un motor del canvi. Vine a compartir, inspirar-te i aprendre noves solucions i iniciatives d'altres com tu. Junts podem anar més lluny i amb les millors pràctiques i tendències d'avui crear l'EDUCACIÓ DEMÀ!

Dimarts 29 de setembre de 2015 a les 18.00h a l'Auditori del MACBA, la Fundació Jaume Bofill et convida a l'acte de presentació del nou projecte EDUCACIÓ DEMÀ que desenvoluparà tres grans reptes: Mapa "Qui és qui", Seminaris "Camp base" i Tallers "Edulab". El programa serà el següent:

- Benvinguda per part d'Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.

- Presentació del projecte EDUCACIÓ DEMÀ per part d'Ismael Peña-López, director d'Innovació Oberta de la Fundació Jaume Bofill.

- Presentació de les principals tendències que impactaran en el futur de l'educació a Catalunya i que marcaran la programació del Camp base i de l'Edulab, per part de membres del comitè científic del projecte.

- Espai de networking posterior per a la posada en comú i l'intercanvi d'idees

L'acte es podrà seguir en directe per videostreaming, i també via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #EduDema.

Si vols assistir de forma presencial, et pots inscriure aquí: Inscripció presencial, i si vols seguir-ho en directe et pots inscriure aquí: Inscripció per streaming (retransmissió en línia de l'acte). Pots consultar més informació a aquest enllaç.

Detalls del curs

Data: 
dimarts, 29 setembre, 2015 - 18:00 a 20:00
Nivell del curs: 
inicial
Lloc:
Auditori del MACBA
Plaça dels Àngels, 1, Barcelona
Etiquetes: