Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

3 consells per aprofitar les vacances al teu espai de coworking

Publicat el 25/07/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
3 consells per aprofitar les vacances al teu espai de coworking
3 consells per aprofitar les vacances al teu espai de coworking

Els espais de coworking tenen, per norma general, una davallada en el número de coworkers i d'activitats durant els mesos d'estiu. Des de la revista Cografia, especialitzada en coworking, ens donen alguns consells bàsics per reinvertir aquest temps en el teu propi centre.
 

És important ser previsor i anar treballant els nostres possibles coworkers de cara al mes de setembre i evitar començar el curs nou amb taules buides. Aquí teniu els suggeriments dels companys de Cografia:

1. Potencia la teva visibilitat:

Si la cultura coworking es basa en la col·laboració i la suma de talent, com a gestor d'un espai també t'has d'aplicar la norma.
Fes xarxa i guanya visibilitat en alguna de les comunitats nacionals (Comunidad Coworking) i internacionals que pots trobar de manera virtual i presencial. Has d'estar accessible a la xarxa en el moment en que els coworkers estiguin buscant un nou espai de treball.

2. Fes promocions!

És una bona època per donar a provar el teu espai de coworking de manera gratuïta. Segurament tens lloc disponible i pot ser una bona manera d'aconseguir clients per al setembre. També pots fer rebaixes, o 2x1... sigues imaginatiu!

3. Passeja per Internet

Xarxes socials, fòrums, revistes especialitzades, anuncis gratuïts... aprofita les incomptables opcions que et dona Internet per explicar què fas, com és el teu espai i per què és el que estan buscant.

 

Font: Cografia - La importancia de los meses de verano en tu espacio coworking
 
Etiquetes: