Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

27a xerrada econòmico-tecnològica

Publicat el 13/04/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Alt Urgell en xarxa
Alt Urgell en xarxa

El PuntTIC Alt Urgell conjuntament amb la Creu Roja realitzarà la 27a Xerrada Econòmico-Tecnològica, amb el títol "A qui vols que avisin els serveis d'emergència si et passa res?".

Responsables de l’àrea de formació de Creu Roja faran una xerrada, aquest dimecres al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, sobre els avisos d’emergència per mitjà de la telefonia mòbil. L’acte, que porta per títol “A qui vols que avisin els serveis d’emergència si et passa res?” s’inciarà a les 11 de matí i és obert a tothom.

L’acte, que forma part del cicle de xerrades economico-tecnològiques organitzades pel Punt TIC de l’Alt Urgell, s’inscriu en la campanya que porta a terme Creu Roja, en col·laboració amb el Ministeri de l’Interior, per tal que el màxim nombre possible de ciutadans incorporin al seu mòbil un número de telèfon d’avís en casos d’emergència, el que es coneix com a “Aa” (avisar a).

Es recomana als assistents a l’acte que portin el seu telèfon mòbil per aprendre a posar a la seva agenda l’opció “Aa” en cas d’emergència. Durant la xerrada també es tractarà de la previsió dels accidents domèstics i com s’ha de reaccionar si, malgrat tot, es produeixen.