Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Fòrum d'inversió per a emprenedors Seed&Drink

Publicat el 09/04/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logo de Seed&Click
Logo de Seed&Click

El proper dijous 18 d'abril a les 20.00 hores l'espai de coworking MOB (Makers of Barcelona) acollirà la presentació de Seed&Click, plataforma de crowdfunding adreçat a startups i projectes empresarials de qualsevol sector amb necessitat de capital. Es farà també el primer fòrum d'inversió per a emprenedors Seed&Drink, en el qual es presentaran projectes en format Elevator pitch (5 minuts).

Seed&Click és una plataforma en línia de finançament col·lectiu adreçada a startups i projectes empresarials de qualsevol sector amb necessitat de capital per iniciar la seva activitat o per créixer. Té l'objectiu de posar en relació a creadors i emprenedors amb persones disposades a aportar capital.

Al primer fòrum d'inversió per a emprenedors Seed&Drink es presentaran projectes que busquen finançament a través de la plataforma. Les presentacions tindran e format Elevator pitch, és a dir, seran exposicions ràpides de 5 minuts.

L'acte tindrà lloc dijous 18 d'abril, a les20.00 hores, al MOB Barcelona (C/ Bailen, 11 baixos, de Barcelona). Per poder assistir a l'esdeveniment cal registrar-s'hi.