portada

BDN Lab
Publicat el 16/03/2017
0
BDN Lab és un centre d'edició i fabricació digital situat a Badalona que reuneix diferents tipus de tecnologia al servei de l'educació i l'àmbit maker.
Canal Senior i Punt TIC: una plataforma de formació a la Gent Gran
Publicat el 05/10/2015
0
Dinamitzes un telecentre o Punt TIC? Treballes fent formació al col·lectiu de gent gran? Punt TIC inicia una col·laboració amb Canal Senior (una xarxa de coneixement orientada específicament al col·lectiu de gent gran) que t'ampliarà les possibilitats i...
La primera generació de l’era tecnològica obté un bon rendiment acadèmic
Publicat el 01/10/2015
0
Un estudi de la Salle Campus Barcelona - URL a l’escola Llor de Sant Boi de Llobregat ha observat un bon rendiment acadèmic en els alumnes que han fet tota la Secundària i el Batxillerat utilitzant la tecnologia en el seu procés...
Es busquen joves amb Empenta Creativa!
Publicat el 30/09/2015
0
El Consell Comarcal del Barcelonès posa en marxa el cicle de formació "Empenta Creativa", adreçada a joves emprenedors dins de l'àmbit creatiu i cultura. El programa inclou àmbits com el multimèdia, el disseny, el màrqueting...
Ajudes pel desplegament de xarxes wifi al sector hoteler
Publicat el 29/09/2015
0
El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme ha presentat la iniciativa “Allotjaments amb xarxa”, una convocatòria d'ajudes que vol millor la connectivitat inalàmbrica al sector de l'hoteleria.
Conferencia a Belgrad
Publicat el 28/09/2015
0
Un ampli grup de persones de tota Europa, vinculades amb la gestió i la dinamització de telecentres i projectes d'alfabetització digital, s'han reunit a Belgrad (Serbia). En una trobada organitzada per...
Publicat el 25/09/2015
0
A l'octubre retornen els Tastets TIC al punt TIC de la Biblioteca de Cambrils amb nous cursos sobre xarxes socials –Facebook, Twitter, Instagram– i edició d’articles de la Viquipèdia.
Publicat el 25/09/2015
0
El proper 14 d'octubre a les 18 hores a la Biblioteca de Cambrils es farà una nova sessió de formació en la plataforma digital eBiblio, una eina per a gestionar el prèstec de llibres electròniques a les biblioteques de Catalunya.
Publicat el 25/09/2015
0
El congrès BDigital Apps canvia de nom en la seva sisena edició. A partir d'ara, es coneixerà com a l'Eurecat Mobile Fòrum. L'essència però serà la mateixa: mostrar les novetats i tendències del sector mòbil a Barcelona.
Publicat el 23/09/2015
0
Barcelona Activa torna a llençar, una vegada més, el seu programa d'emprenedoria per a joves "Idees amb futur". El proper dia 29 de setembre tindrà lloc la sessió informativa. 
Subscriure a portada