Recursos d'informació, formació i tecnologia per a la promoció econòmica a l’Alta Ribagorça

Publicat el 30/08/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge genèrica, fletxes superant un obstacle
Imatge genèrica, fletxes superant un obstacle

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça posa en marxa un projecte destinat a oferir recursos i serveis per al desenvolupament i la promoció econòmica comarcal. El projecte s'engloba en un marc de mesures de suport, formació i assessorament a la petita i mitjana empresa, societats, treballadors/ores, i també a la mateixa ciutadania.

L'objectiu general del projecte és impulsar la realització d'actuacions per a la promoció econòmica i desenvolupament local.

Amb més detall, el projecte té 3 eixos principals d’actuació:

 
1) Transmetre coneixements, mitjançant xerrades (i posar-los en pràctica, mitjançant tallers), d'una banda, aspectes sobre dret laborat i seguretat social, fiscalitat, jurisdicció, etc., i de l'altra, sobre usos de les noves tecnologies com a mitjà de millora de l'eficiència.
 
2) Formar, mitjançant cursos per a empresaris/àries, treballadors/ores, i ciutadans/anes, en aspectes, com ara la gestió d'empresa, el teletreball, l'ús de les noves tecnologies en l'activitat econòmica, etc.
 
3) Orientar, mitjançant un servei d'orientació personalitzat, en especial a empresaris/àries, però també a treballadors/ores, i a la població en general, sobre els aspectes que treballen les línies d'actuació que persegueixen els anteriors dos objectius.

Tot i que les actuacions que proposa aquest projecte, seran obertes a tot el públic, cada una d’elles, i tenint en compte la temàtica de cadascuna, s'orientarà especialment per a diferents sectors i/o col·lectius de l'activitat econòmica comarcal.

El projecte està cofinançat pel consell comarcal de l'Alta Ribagorça, la Diputació de Lleida i l'Associació per al Desenvolupament de la Ribagorça Romànica.

Consulteu al programa el calendari de les diferents activitats, o a l'agenda d'aquest portal.

 

Fitxers adjunts: 

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.

Et pot interessat també