Guia sobre seguretat a les plataformes col·laboratives

Publicat el 23/02/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la portada de la guia sobre seguretat a la web 2.0 d'INTECO
Imatge de la portada de la guia sobre seguretat a la web 2.0 d'INTECO

L’Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació (INTECO) ha publicat una guia sobre la web 2.0, tot centrant-se en aspectes de seguretat i privacitat per tal de fer un ús adequat d'aquestes plataformes.

La "Guia d'introducció a la Web 2.0: aspectes de seguretat i privacitat en les plataformes col·laboratives" analitza les principals plataformes i el seu paper en les relacions socials, educatives o professionals. El document incideix en els principals riscos presents en aquest model de comunicació i les seves particularitats de funcionament i expansió.

Ofereix consells i claus per actuar a les plataformes col·laboratives seguint unes pautes de privacitat i seguretat, distingint els diferents papers que pot adoptar un actor a la Web 2.0.

L’Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació (INTECO), promogut pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, és una plataforma per al desenvolupament de la Societat del Coneixement a través de projectes de l’àmbit de la innovació i la tecnologia.

A sota us podeu descarregar la guia en castellà.