Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC de l'Alt Urgell acull dues xerrades sobre la reforma laboral

Publicado el 18/05/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Logotip Punt TIC Alt Urgell
Logotip Punt TIC Alt Urgell

Dilluns vinent, dia 21, el Telecentre de l’Alt Urgell i el Servei d’Ocupació de Catalunya organitzen dues xerrades informatives sobre la reforma laboral, una de les quals estarà dedicada específicament a la nova regulació del servei de la llar, mentre que l’altra abordarà aspectes pràctics de la reforma laboral i incidirà en la seguretat jurídica en l’aplicació de la reforma.

La xerrada sobre la nova regulació del servei de la llar, que començarà a les 17:00 hores de la tarda a la sala auditori del Telecentre, anirà a càrrec de José Vicedo, cap provincial de la Inspecció de Treball a Lleida. La sessió informativa s’estructurarà en dues parts. A la primera es parlarà del règim laboral, amb qüestions com ara la contractació, la retribució, la jornada laboral, les vacances, els permisos i la finalització del contracte. La segona part tractarà la seguretat social dels treballadors/ores de la llar: afiliacions, alta i baixa, cotitzacions i incentius.

La segona de les xerrades s’iniciarà a les 20:00 hores del vespre a la mateixa sala auditori i estarà conduïda per Joan Santacana, coordinador territorial de les oficines de Treball a Lleida, i pel mateix José Vicedo. Entre els temes que es tractaran destaquen la flexibilitat interna i les modificacions de les condicions de treball; les comprovacions de la Inspecció de Treball; els procediments a seguir en casos d’insòlvència per fer front a les indeminitzacions per acomiadament o dimissió del treballador; i les novetats i les bonificacions en els contractes.

Per confirmar l’assistència a les xerrades es pot trucar al telèfon 973 35 57 98 o enviar un correu electrònic a telecentre[arrova]cau.cat.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.