Cartell del curs "Innova el teu negoci turístic" amb Montserrat Peñarroya
Cartell del curs "Innova el teu negoci turístic" amb Montserrat Peñarroya. 2 019.
Internet ha revolucionat profundament el nostre entorn, i el sector turístic n’és un clar exemple. Res no es ven ni es compra com abans.  
 
Amb l'objectiu de donar eines per a innovar al sector turístic, aprendre com ha sofert Internet els darrers 20 anys, com aquests canvis han transformat la demanda turística i les organitzacions, com fer Innovació en producte, en processos i en models de negoci, el projecte Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona organitza el curs "Innova el teu negoci turístic" en el marc de l’Experiència LabGi!,
 
La formació estarà impartida per Montserrat Peñarroya, en una sessió formativa interactiva on cadascuna de les persones assistents podrà crear el seu propi pla d’acció. 
 
Montserrat Peñarroya és Directora de l’Institut Internacional d’Investigació de la Societat de la Informació y el Coneixement. La seva expertesa en l’àmbit del turisme i la societat digital la situen com una de les persones més influents quan parlem d’innovació i turisme.
 
Si estàs vinculat al sector turístic, tens o vols tenir un negoci turístic, treballes promocionant productes o destinacions turístiques o ofereixes serveis a empreses del sector turístic, t'interessa aquesta informació.
 
Aquesta jornada s’organitza en el marc de l’Experiència LabGi!, un projecte d’innovació oberta impulsat per Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona per cocrear solucions a un repte real plantejat per l’empresa Eventis, i en col·laboració amb l'AENTEG i un ajut econòmic de la Diputació de Girona.
 

 

Cuando

Donde

Parc Científic i Tecnològic de la UdG
Emili Grahit, 91
17002
Girona

Otros detalles

Edición
2019
Profesor
Montserrat Peñarroya
Número de alumnos
200
Precio
Gratuït
Subvención
Projectes singulars Diputació de Girona