Nonprofit Tech for Good llança l'Enquesta Mundial de Tecnologia per a les ONG 2019
Nonprofit Tech for Good llança l'Enquesta Mundial de Tecnologia per a les ONG 2019. Autor: Nonprofit Tech for Good. Licencia: Todos los derechos reservados.

L''Enquesta mundial de tecnologia per a ONG' és un projecte d'investigació que busca comprendre millor com les organitzacions sense afany de lucre de tot el món utilitzen la tecnologia per atraure col·laboradors/ores i donants. Nonprofit Tech for Good ha llançat ara la quarta edició de l'enquesta. Les entitats que hi vulguin col·laborar la podran respondre fins al 31 de maig.

Les preguntes d'aquest any indaguen en la web i en les comunicacions de correu electrònic, la recaptació de fons en línia, les xarxes socials, la gestió de dades i el programari de productivitat.

L''Informe mundial de tecnologia per a ONG' es publicarà el 16 de setembre de 2019 i resumirà les respostes rebudes a l''Enquesta mundial de tecnologia per a ONG'.

Tant l'enquesta com l'informe es realitzen en quatre idiomes: anglès, francès, portuguès i castellà. A més, Nonprofit Tech for Good compta amb organitzacions sòcies a 22 països. Aquestes s'encarreguen de difondre l'enquesta entre les entitats del seu país. A Catalunya i l'Estat espanyol aquest 'partner' és iWith.org.