Jornada de dinamització de la Internet Social 2018
Fem una crida als Punt TIC perquè presentin projectes a la JdIS 2019. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2018. Licencia: BY-SA.

Enguany, hem avançat la JdIS al mes de juny, per tal que les persones dinamitzadores hi trobin inspiració que les engresqui a preparar el curs 2019-2020 amb la innovació social digital en ment. Part d'aquestes idees inspiradores vindran d'altres dinamitzadors i dinamitzadores, que ja estan desenvolupant projectes innovadors als seus Punt TIC. Ets un/a d'aquests/es? Presenta el teu projecte al 'call for papers' que llancem des de l'Oficina de Dinamització!

La Jornada de dinamització de la Internet Social és el punt de trobada anual de tota la Xarxa Punt TIC. És l'espai per establir sinergies i també per conèixer iniciatives innovadores.

En l'edició de 2018 vam parlar de l'autoavaluació als telecentres, eines d'innovació digital, drons, diversitat funcional i TIC, el programa BiblioLab, el disseny 3D, la perspectiva de gènere i molt més.

Ara toca començar a treballar en el programa de la JdIS 2019! Si vols ser un dels talleristes o ponents de la trobada, ens pots fer arribar la teva proposta al correu electrònic oficina.tecnica[arrova]punttic.cat. Explica'ns quin projecte hi voldries presentar i què és el que el fa diferent, únic i innovador.