Compte enrere per al VI Congrés del Tercer Sector Social
El VI Congrés del Tercer Sector Social tindrà lloc del 20 al 22 de novembre, a la Farga de L'Hospitalet. Autor: Taula d'entitats del Tercer Sector Social. Licencia: Todos los derechos reservados.

Fer visible la feina de les entitats i posar en relleu la importància de la seva interacció amb les administracions locals per avançar cap a una societat més justa, equitativa i solidària. Aquest és l'objectiu que s'ha marcat el VI Congrés del Tercer Sector Social. Col·loquis, debats, una mostra d'entitats, l'espai 'Social Speakers’ Corner' on es presentaran 84 experiències innovadores, i l'Espai tecnològic m4Social conformen el programa de l'esdeveniment.

m4social és el projecte de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que busca accelerar la transformació digital de l’atenció a les persones, contribuint a l’apoderament de la ciutadania i de les entitats socials. Comptarà amb un espai propi dedicat a la innovació digital amb dos tipus d'accions: conferències els dies 21 i 22 i un 'showroom' on es podran conèixer experiències de realitat virtual, aplicacions, robòtica i impressió 3D i circuits.

Trobareu més informació sobre les experiències que es presentaran al 'showroom' i el programa de conferències en aquest enllaç.