ITworldEdu 2018
L'ITworldEdu arriba enguany a la desena edició.

L’ITworldEdu és una trobada sobre innovació tecnològica en l’àmbit educatiu, que aplega representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar conjuntament. Té com a propòsit compartir les novetats i tendències de la tecnologia educativa, mostrar aquelles experiències d’escoles més innovadores i els ecosistemes i metodologies basades en les TIC que afavoreixen un millor procés d’ensenyament-aprenentatge.

Enguany se centrarà en l'aprenentatge adaptatiu, el big data i la seguretat, els projectes STEM, el mobile learning, les noves metodologies d'aprenentatge, la cultura maker i els nous formats de continguts.

La inscripció ja és oberta. Fins al 2 d'abril, les entrades són més barates.

El congrés s’adreça a responsables i directius de centres i agrupacions educatives, professors/ores innovadors/ores en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula, empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu, responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives, i alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC, entre d’altres.

Cuando

Donde

Teatre-Auditori Sant Cugat
Plaça Victòria dels Àngels, 1
08172