Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Les 999 dones de "The Dinner Party", a la Viquipèdia

Publicado el 16/02/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Il·lustració amb cares de 999 dones
Viquidones vol aconseguir que la Viquipèdia en català tingui les biografies de les 999 dones del projecte "The Dinner Party"., por Viquipèdia

Aconseguir que la Viquipèdia en català tingui les biografies de les 999 dones que apareixen a l'obra "The Dinner Party". Aquest és el repte que s'ha marcat Viquidones. I ho vol fer abans del 8 de març, Dia de les Dones Treballadores. Hi col·labores?

"The Dinner Party" és el títol d'una instal·lació de l'artista feminista Judy Chicago, que mostra els noms de 999 dones que han marcat una fita important en la història. Actualment està exposada de manera permanent al Brooklyn Museum, als Estats Units, i és considerada com la primera obra d’art feminista èpica.

Des de Viquidones s'han plantejat el repte d'incloure les biografies de totes aquestes dones en la Viquipèdia en català, en el termini d'un mes. El projecte s'ha engengat el 6 de febrer i tancarà el 7 de març, vigília del Dia Internacional de les Dones Treballadores.

Quan falten 19 dies per al 8 de març, hi ha 275 biografies pendents de publicar. La Viquipèdia és un projecte col·laboratiu i, per tant, busca persones que vulguin sumar-se al projecte i crear les biografies que falten. A més, hi haurà premi per als/les internautes que facin més aportacions.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.