Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Donem a conèixer les experiències del networking!

Publicado el 09/12/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Imatge amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de Michael Heiss a Flickr
Imatge amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de Michael Heiss a Flickr

Ja ens han començat a arribar projectes que participaran a l'espai de networking de la Jornada de la Internet Social 2013. Durant aquests dies previs, anirem donant-los a conèixer ia  la jornada es fomentarà el contacte entre ells de manera que hi puguin sorgir sinergies.

Enguany volem fomentar l'espai de networking i us animem a tots i totes a participar-hi. Durant aquests dies previs a la jornada, anirem donant a conèixer a través de la a través de la plana web de la JdIS13 els projectes que hi participaran i durant la jornada es fomentarà el contacte entre diferents persones i iniciatives de manera que hi puguin sorgir sinergies. Per poder participar-hi només cal que empleneu aquest formulari, tot explicant la vostra iniciativa.

Per tal que el networking sigui tot un èxit, caldran voluntaris i voluntàries que facin la tasca d'enllaç entre diferents persones i iniciatives que tinguin els mateixos interessos o àrees de treball. Per això, fem una crida perquè els dinamitzadors i dinamitzadores que coneixen bé la xarxa i els companys/es ens donin un cop de mà fent de "connectors/ores". Si esteu disposats a realitzat aquesta important tasca durant l'espai de networking feu-nos-ho saber mitjançant aquest formulari!

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.