Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

25a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona

28/09/2019
de 10:00 a 13:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Imatge de la 25a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
Imatge de la 25a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona. 2019. Licencia: Tots els drets reservats

El 28 de setembre de 10 a 13h es realitzarà la 25a trobada ScratchEd Meetup Barcelona al barri del Raval amb l'objectiu de parlar sobre com aplicar Scratch a l’aula i com a extraescolar, en quines etapes educatives pot ser adient fer-ho i de quina manera, recursos metodològics, experiències, projectes, idees, etc. 

Els Meetups de l'ScratchEd són trobades mensuals informals on docents, educadors/es i formadors/es poden intercanviar idees i experiències, resoldre dubtes i fer xarxa amb altres persones interessades en les eines de pensament computacional, competències digitals i STEAM per a infants i joves.

La 25a trobada ScratchEd Meetup Barcelona es farà de 10:00 a 13:00 al local del Punt Òmnia Colectic al barri del Raval de Barcelona (Carrer de l'Hospital, 56). El Meetup és gratuït i inclou esmorzar a mig matí.

Els meetups s'estructuren en tres parts:
1. Es comença fent treball en xarxa i coneixent els interessos dels assistents.
2. Entre tothom es decideix la composició de la graella de sessions i, en grups petits en funció dels interessos, es distribuixen en els diferents espais. Aquí s'aplica la regla dels Edcamps "vota amb els dos peus", de manera que cadascú és lliure de moure's a un altre grup si no resulta ser el que esperava, o li desperta més interès una altra sessió.
3. Es comparteixen els temes tractats. 

En les trobades, es parla sobre com aplicar Scratch a l’aula i com a extraescolar, en quines etapes educatives pot ser adient fer-ho i de quina manera, recursos metodològics, experiències, projectes, idees, etc i/o qualsevol proposta per a treballar les competències STEAM en l'entorn educatiu. El programa i continguts de les trobades es configuren allà mateix entre tots els participants a partir dels interessos comuns. 

 

Detalls del curs

Fecha: 
Sábado, 28 Septiembre, 2019 - De 10:00 hasta 13:00
Punt TIC: 
Lugar:
Carrer de l'Hospital, 56 Barcelona

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.