Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeos sobre dones, ciència i tecnologia...

Vídeos sobre dones, ciència i tecnologia...

Aquí teniu alguns recursos audiovisuals per trencar la bretxa digital de gènere i donar a conèixer el treball de les dones TIC:

 

 

 

1. Xerrada TEDTalk sobre 'Dones, ciència i tecnologia...'

tedtalk.png

Aquest vídeo conté moltes dades interessants sobre el recorregut de les dones en el món de la ciència i les TIC, des dels inicis a l'actualitat en les universitats i els graus en les carreres de ciència i enginyeries. Parla del perquè d'aquesta situació, de la invisibilització de les dones en molts descobriments i obre reflexions al voltant del tema. És un recurs que pot ser inspirador per tractar el tema, així com una font de dades sobre la desigualtat entre homes i dones dins del món de les ciències.

 

2. 12 Mujeres que transformaron la ciencia - CuriosaMente 110

mujeresdeciencia.png

Aquest vídeo ens parla sobre la vida de 12 dones científiques, de manera molt dinàmica i entretinguda. Perquè la feina és conèixer, però també reconèixer.

3. GENTALENT. Talent femení per crear les tecnologies del futur- DonesTech

gentaletvi.png

Com t'imagines a una persona tecnòloga? Per què és important que hi hagi dones a les tecnologies? I què ens cal saber per ser tecnòlogues? I quines habilitats ens aniria bé adquirir? Algunes respostes a aquestes preguntes les trobaràs a aquest vídeo.

4. UDivulga, ciència i emprenedoria en clau femenina

Entrevistes a investigadores de la UVic-UCC perquè ens donin el seu punt de vista com a investigadores i dones i ens expliquin com veuen l’evolució de les dones i les nenes a la ciència.

5. "100tífiques". Dones pioneres en ciència i tecnologia

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) fomenta les vocacions científicotècniques de la joventut i, en especial, de les dones. Necessitem més dones fent ciència, creant empreses de base tecnològica o científica, formant part dels departaments d’innovació o dirigint centres de recerca i càtedres universitàries.

Comparteix tots aquests recursos amb un sol Click!