Marc Vidal: "Les dades, l’automatització i la distribució són els conceptes del futur"

imatge
.

Automatització, dades i col·laboracions més distribuïdes. Aquestes seran les tres tendències de futur pel que fa a la convivència entre tecnologia i món laboral, segons Marc Vidal.

Vidal és business consultant, analista econòmic, consultor en social media i empresari. Ha fundat diverses empreses, com ara, RadikalVip, Idodi Venture Capital o OpenShopen, entre moltes altres. Una trajectòria de més de 20 anys que posa de manifest el seu esperit emprenedor i la seva visió dels canvis que la tecnologia implicarà en el món laboral.

El Marc va participar al debat "Som tecnoconscients?" dins de la Jornada Ètic, celebrada el passat 17 de juny a l'antiga Fàbrica Damm. Va estar acompanyat per Albert Cañigueral, fundador de ConsumoColaborativo.com, i Jesús Martínez Marín, Responsable de Nous Projectes en Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. En la següent entrevista podeu conéixer més detalls sobre el dibuix que fa del futur i els consells per a la ciutadania per a prendre consciència d'aquesta nova situació.