Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

XII Viquitrobada a Cervera

Publicado el 23/11/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Viquitrobada 2018 a Manresa
Viquitrobada 2018 a Manresa , por Viquipèdia. 2018. Licencia: BY-SA

Del 30 de novembre i el 1r de desembre es celebra a Cervera, capital de la Segarra la XII Viquitrobada, la trobada anual de la comunitat de persones editores de la Viquipèdia en català.

La XII Viquitrobada és un esdeveniment organitzat anualment amb l'objectiu que la comunitat de persones editores de la Viquipèdia en català i dels seus projectes germans, així com altres persones interessades en el coneixement lliure, es puga reunir durant unes jornades de proximitat i debat sociodigital.

Enguany, se celebrarà al llarg de tot el cap de setmana del 30 de novembre i el 1r de desembre a Cervera. L'organització de l'acte anirà a càrrec d'Amical Wikimedia.

El programa, inclou visites a espais de la comarca de la Segarra, tallers formatius per a noves persones editores i formadores, eines digitals com Open Street Maps o Wikidata i ponències sobre el funcionament de la Vikipèdia a nivell internacional. Podeu consultar tot el programa, aquí.

Un dels esdeveniments centrals de la trobada serà la Viquimarató de Cervera, que tindrà lloc el 30 de novembre de 2019 de 15:30 a 19:00 hores al Consell Comarcal de la Segarra, en el marc de la Viquitrobada 2019 organitzat per Amical Wikimedia i la Biblioteca Comarcal Josep Finestres i Monsalvo.

Una viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc -sovint una biblioteca- per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l'enciclopèdia. 

L'assistència a la trobada és gratuïta i cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.