text:

Has sentit parlar del Programari lliure? entra i descobriràs les avantatges d'utilitzar-lo

   

La Farga.cat: Informació sobre programari lliure i estàndards a Catalunya

 
 

El llibre blanc (en castellà): El llibre blanc del software lliure és un projecte sense ànim de lucre amb l'objectiu de coordinar els esforços de grups i empreses que es dediquen al programari lliure. Annualment es genera un document de resum i anàlisi.

 
 

Què és l'Oficina Tècnica de Programari Lliure?: L’Oficina Tècnica de Programari Lliure (OTPL) és el projecte de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació que reforçarà la seva línia estratègica sobre programari lliure (PL).

 
 

CÀTIX: Què és la Càtix?: CÀTIX és una compilació de programari lliure GNU/Linux que funciona completament des del CD-ROM. No cal que l'instal·lis, poses el CD-ROM, engegues l'ordinador i ja pots utilitzar el Linux. Et reconexeirà automàticament el maquinari del teu ordinador. Es pot fer servir per aprendre Linux, com a sistema operatiu portàtil, com a disc de rescat o com a sistema operatiu del teu ordinador.

 
 

Free Software Foundation: Organització creada a l'Octubre de 1985 a partir de l'esforç de Richard Stallman i d'altres entusiastes del Programari Lliure amb l'objectiu de difondre aquest moviment.

 
 

CATUX: Associació d'usuaris de GNU/Linux de la Catalunya central. Articles, enllaços i tot allò que necessites per resoldre els teus dubtes a l'hora d'utilitzar GNU/Linux.

 
 

KDEMAR: Pàgina de suport de K-DEMar: “La distribució catalana de Linux en Live Cd més actual i més complerta”