Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Governació presenta CatLab, la xarxa catalana de Living Labs

Publicado el 19/11/2007
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Resum Noticia:

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació impulsa aquesta xarxa que coordina la Fundació i2CAT

Descripció:

El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI), va presentar ahir CatLab, la Xarxa catalana de Living Labs

Els Living Labs són entitats transversals que permeten comprovar l'aplicació real de les noves tecnologies mitjançant la validació de productes, plataformes, serveis, i models de negoci en entorns reals i quotidians. El seu objectiu és fomentar la innovació i la recerca en les TIC tot involucrant a l'usuari final com un agent més, junt amb empreses, organismes públics i centres de recerca, en el procés d'innovació.

En la seva aposta per la innovació, l'STSI ha impulsat la xarxa CatLab, que coordina la Fundació i2CAT i està formada pels diversos Living Labs catalans: 22@, Citilab Cornellà, Neàpolis, Tecnocampus Mataró i Sant Cugat Obert. Amb aquesta xarxa es pretén agrupar sota un mateix paraigües les diferents iniciatives actuals de Living Labs a Catalunya per tal que siguin identificades com una unitat dins la xarxa internacional i esdevinguin així un referent europeu.

A l’acte de presentació, el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha explicat que la creació de CatLab “incrementarà la competitivitat de Catalunya”.

Bosch va destacar que uns dels objectius dels Living Labs és “involucrar a l’usuari final en el procés d’innovació i validació de les noves tecnologies, com un agent més”.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.