El passat dimarts 31 de març dinamitzadors/es, membres de l'Oficina Tècnica i de l'administració pública ens vam trobar virtualment
El passat dimarts 31 de març dinamitzadors/es, membres de l'Oficina Tècnica i de l'administració pública ens vam trobar virtualment. Autor: Oficina Tècnica . Licencia: BY-SA.

Més d'una vintena de persones dinamitzadores, membres de l'Oficina Tècnica i de Servei d'inclusió i Capacitació Digital de la Generalitat de Catalunya vam realitzar una trobada virtual per afavorir la coordinació entre territoris i conèixer i compartir de primera mà l'activitat dels diferents Punt TIC durant aquests dies.

En temps de confinament per la prevenció contra la Covid-19 els serveis dels Punt TIC s’han vist modificats, sobretot en la seva tasca presencial als territoris, com a punt de trobada o de comunitat. Una gran part d'aquestes sinergies s’han traslladat a la xarxa.

Les diferents tipologies de Punt TIC també afavoreixen l’atenció i servei de manera més diversificada arreu del territori. D'aquesta manera, hi ha punts que:

  • Estan dirigint el seu suport a l’administració pública
  • Estan dirigint el seu suport a empreses
  • Estan dirigint el seu suport a entitats i ciutadania

Aquestes accions i activitats les podem recollir en cinc àrees:

  1. Creació i difusió d’activitats per als seus participants i ciutadania d’arreu
  2. Assessorament i suport a entitats i administracions públiques
  3. Innovació
  4. Impressió 3D
  5. Autoformació

Des de l'Oficina Tècnica, estem recollint totes les activitats setmanalment a través dels nostres canals socials (Instagram i Twitter principalment) amb l'etiqueta #FemXarxaPuntTIC.