Smart City Expo
Smart City Expo. 2016. Licencia: BY-SA.

L'SCEWC 2020 tracta sobre els reptes de futur a què s'enfronten les ciutats: combinar creixement urbà i desenvolupament sostenible, promoure sistemes de transport ecològics, finançar i implementar projectes eficaços en l'actual context de restriccions pressupostàries, etc

El congrés es presenta com una cita ineludible per donar resposta a totes aquestes qüestions i aprofundir sobre el concepte de ciutats intel·ligents i per això dedicarà blocs específics de matí i tarda a cada un dels àmbits temàtics pertanyents al camp d'acció de les smart cities.

Enguany, la Generalitat de Catalunya posa a disposició de les empreses un espai que acollirà els projectes més innovadors del sector de les Smart Cities. La data límit de presentació de sol·licituds és el 12 de juny

Requisits

Per participar, cal emplenar aquest formulari i enviar-lo a smartcatalonia@gencat.cat abans del divendres 12 de juny de 2020. A més, caldrà aportar una breu descripció de l'empresa en anglès i en català en un fitxer format power point fins a un màxim de 15 diapositives. 

Podran participar totes aquelles PIMES catalanes que treballin en el àmbit de les Smart Cities. El comitè de selecció tindrà en compte el nivell d'innovació i originalitat del producte, servei o aplicació, les possibilitats d'internacionalització. El 26 de juny es publicaran els projectes seleccionats.