actes 8m
sant pere de riudebitlles. Autor: Susana Domínguez. 2020. Fuente: actes 8m.

El Punt Tic de Sant Pere de Riudebitlles, Escoles Velles, junt amb la Biblioteca M. Àngels Torrents i l'Escola de Música de l'Alt Penedès, ha programat diverses activitats al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona, reconegut per la Organització de les Nacions Unides (ONU). És un dia en què el feminisme es reivindica i es commemora la lluita de la dona per la Igualtat, des de l'any 1911.

Un any més l'Ajuntament, juntament amb diverses entitats i dones voluntàries, ha organitzat del 4 a l'11  de març un seguit d'activitats per commemorar el 8m.

*"L’art i la cultura com a poderoses eines pel benestar i la participació social"

DIMECRES DEL MARÇ , en motiu del Dia internacional de la dona treballadora

Taller de informàtica- Processador de texts.

Vine a aprendre a fer el teu Currículum, carta de presentació...

Horari : d'11 a 12h

Lloc: Escoles Velles

Inscripcions limitades

 

DIMECRES 4 DE MARÇ

POETRY SLAM: POESIA TÉ NOM DE DONA (DONES POETES D’AHIR I D’AVUI)

Posada en escena de textos de dones poetes d'ahir i d'avui. Un esdeveniment vibrant i emocionant, des de la literatura oral i la poesia escènica més contemporània (poetry slam, spoken word).

Hora: 19h

Lloc: Biblioteca Municipal Maria Àngels Torrents

DIVENDRES 6 DE MARÇ

ESPECTACLE ESPONTANI DE LA DONA

Com cada any, grups de dones de Sant Pere , autoanomenades Grup de dones espontànies, ens feriran una coreografia de la Mònica Artigas,  pensada per aquest dia, i també comptarem amb el Grup de Teatre del Catequístic, que enguany van fer l’obra Mama Mia i tenen diferents peces ben divertides per mostrar-nos. I , com en algunes de les edicions, comptarem amb el grup de Zumba de la Jessi i el grup de Sevillanes de la Noe que ens sorprendran amb alguna combinació també pensada només per aquest dia.

Hora: 20.30h

Lloc: Sala del Centre Cultural i Recreatiu

SOPAR DE LA DONA

Sopar de germanor de dones, a càrrec del grup de voluntàries que cada any s’encarreguen de preparar-ho tot perquè no falti de res!

Inscripcions prèvies: 10€ a les Escoles velles, fins el  5 de març.

Hora: 21.30h

Lloc: Sala del Centre Cultural i Recreatiu

BALL AMB LES DJ MUSIC DE SANT PERE

Després de sopar, el nou grup de Dones dj Sant Pere s’han encarregat de preparar una sessió de ball amb músiques per a totes, per passar una bona estona movent l’esquelet i rient una estona. També ens han preparat alguns detalls decoratius....!!!

Hora: 22.30h aprox.

Lloc: Sala del Centre Cultural i Recreatiu

DISSABTE 7 DE MARÇ

RECITAL DE POESIA I MÚSICA DE LA DONA

Com cada any, amb la col·laboració de l’Escola de Música de l’Alt Penedès , l’emisora de ràdio Ona Bitlles i diferents escriptores i lectores del poble, ens oferiran aquest recital per a tots els públics.

Hora: 18h

Lloc: Casal dels Marquesos de Lió

DIUMENGE 8 DE MARÇ

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

Caminant, caminant, caminant...

El grup de Recerques històriques organitza aquesta sortida. Anirem cap a Torrelavit, passant per Tarroja, carrer del Bosc i tornarem pel camí del riu. 3h aproximadament.

Hora de trobada: 9.30h

Lloc: Plaça de les Eres

DIMECRES 11 DE MARÇ

CREATIVITAT AMB UN BON CAFÈ

“Fent un bon cafè” amb la Noe  que ens farà un taller de decoració amb l’escuma del cafè amb plantilles, cacau i escuma de llet. Vine a passar una bona estona fent un bon cafè. Amb la col·laboració de Cafès Novell

Hora: 19h

Lloc: Escoles Velles