Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC de l'Alt Urgell acull dues xerrades sobre la reforma laboral

Posted on 18/05/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotip Punt TIC Alt Urgell
Logotip Punt TIC Alt Urgell

Dilluns vinent, dia 21, el Telecentre de l’Alt Urgell i el Servei d’Ocupació de Catalunya organitzen dues xerrades informatives sobre la reforma laboral, una de les quals estarà dedicada específicament a la nova regulació del servei de la llar, mentre que l’altra abordarà aspectes pràctics de la reforma laboral i incidirà en la seguretat jurídica en l’aplicació de la reforma.

La xerrada sobre la nova regulació del servei de la llar, que començarà a les 17:00 hores de la tarda a la sala auditori del Telecentre, anirà a càrrec de José Vicedo, cap provincial de la Inspecció de Treball a Lleida. La sessió informativa s’estructurarà en dues parts. A la primera es parlarà del règim laboral, amb qüestions com ara la contractació, la retribució, la jornada laboral, les vacances, els permisos i la finalització del contracte. La segona part tractarà la seguretat social dels treballadors/ores de la llar: afiliacions, alta i baixa, cotitzacions i incentius.

La segona de les xerrades s’iniciarà a les 20:00 hores del vespre a la mateixa sala auditori i estarà conduïda per Joan Santacana, coordinador territorial de les oficines de Treball a Lleida, i pel mateix José Vicedo. Entre els temes que es tractaran destaquen la flexibilitat interna i les modificacions de les condicions de treball; les comprovacions de la Inspecció de Treball; els procediments a seguir en casos d’insòlvència per fer front a les indeminitzacions per acomiadament o dimissió del treballador; i les novetats i les bonificacions en els contractes.

Per confirmar l’assistència a les xerrades es pot trucar al telèfon 973 35 57 98 o enviar un correu electrònic a telecentre[arrova]cau.cat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.