Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La conferència anual de Telecentre-Europe serà a Malta, del 23 al 25 d'octubre

Posted on 28/08/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Telecentre-Europe Summit 2013
Telecentre-Europe Summit 2013

Amb aquesta trobada es pretén crear un full de ruta de la inclusió digital per a la capacitació digital, tot destacant la tasca que desenvolupen els telecentres.

La Telecentre-Europe Summit 2013 tindrà lloc del 23 al 25 d'octubre de 2013, a l'hotel Cavalieri de Malta. L'objectiu principal serà la creació d'un full de ruta de la inclusió digital per a la capacitació digital, que mostrarà com els telecentres estan cobrint el camí que fan milions de persones per arribar a millors habilitats, millors llocs de treball i una vida millor.

Serà la sisena trobada anual de la xarxa europea de telecentres i la primera de UniteIT (Uniting Europe through digital empowerment), una xarxa creada per Telecentre-Europe AISBL juntament amb set de les seves organitzacions membres i la Unió Europea d'Estudiants (ESU), que busca conscienciar i fomentar l'intercanvi i l'acció conjunta per superar la bretxa digital.

UniteIT té com a objectiu l'intercanvi de coneixements, l'intercanvi de pràctiques, establir debats en temes claus i desenvolupar nova associació estratègica entre els actors en els dominis socials per contribuir a superar la fractura digital i promoure l'adquisició de competències digitals dels grups en risc d'exclusió.

Més informació sobre la trobada.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.