Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Presenten el projecte tecnològic i turístic D-Ruta

Posted on 22/12/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
D-Ruta
D-Ruta

Dimarts 29 de desembre tindrà lloc la presentació de D-Ruta, projecte en el marc del qual s'ha creat un mapa interactiu de la Vall de Ribes.

Després d’anys de feina, aquesta iniciativa, promoguda per la Fundació Televall i desenvolupada pel SIGTE (Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció de la Universitat de Girona) es dóna per conclosa. La presentació dels resultats es farà en roda de premsa, el dimarts 29 de desembre a les 12:00 hores, a la seu de la Fundació Televall.

El projecte D-Ruta és un mapa interactiu de rutes de la Vall de Ribes. Consisteix en un servei basat en la localització i dissenyat per a la visualització, planificació, seguiment, interacció, manteniment i distribució de la informació dels itineraris turístics i dels seus punts d'interès associats a la Vall de Ribes. Les rutes es promocionaran a través del lloc web del Patronat de Turisme.

El sistema disposa d’aplicacions de suport a l’usuari/ària i d’administració del servei; d’equipaments per la determinació de la localització; de dispositius mòbils d’interacció amb la informació cartogràfica (PDAs); d'un sistema de transmissió de la informació i de detecció de la proximitat als recursos i equipaments; i, finalment, es complementa amb una xarxa de comunicació.

Una de les característiques del projecte és que tota la transmissió de la informació distribuïda als dispositius mòbils (PDAs) es fa íntegrament des d'Internet permetent l'actualització de totes les dades incorporades al sistema de rutes i punts d'interès associats. D-Ruta ha estat desenvolupat mitjançant la utilització de software de codi obert i dissenyat per permetre l’execució de totes les aplicacions en software lliure.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.