Cartell de la Setmana de la Robòtica Social
La Setmana de la Robòtica Social tindrà lloc del 25 de febrer a l'1 de març. Author: Robòtica Social. License: All rights reserved.

La Setmana de la Robòtica Social busca apropar la tecnologia a la ciutadania, tot explicant els avenços tecnològics i les seves aplicacions. Algunes d’aquestes aplicacions tenen a veure amb la gestió de la ciutat dins dels programes d’'smart city'.

El programa de la iniciativa inclou activitats els dies 25, 26, 27 i 28 de febrer i l'1 de març. La inscripció és gratuïta i ja està oberta. Al formulari d'inscripció cal triar les activitats en què es participarà.

Les activitats es desenvoluparan a l'Auditori d'Elisava, CosmoCaixa, Auditori Pompeu Fabra Enginyers Industrials de Catalunya i IAAC (Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya).

Aquest esdeveniment està organitzat per Robòtica Social, un projecte de divulgació científica que pretén apropar la robòtica social a la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer els avenços tecnològics i provocar la reflexió.