Cartell de la Mostra d'Emprenedoria que tindrà lloc el 15 de novembre per celebrar els 10 anys de Girona Emprèn
El 15 de novembre tindrà lloc una Mostra d'Emprenedoria per celebrar els 10 anys de Girona Emprèn. Author: Girona Emprèn. License: All rights reserved.

La Mostra d'Emprenedoria tindrà lloc dijous 15 de novembre, a les 18.00 hores, al Centre Cultural de La Mercè de Girona. Comptarà amb la conferència 'L'emprenedoria, obligació o tria?' de Cristina Sánchez Miret, directora del Departament d’Empresa de la Universitat de Girona (UdG) i una taula rodona d’experiències emprenedores, moderada per Txell Costa, consultora i mentora empresarial.

Acabarà amb un còctel emprenedor amb l’Atelier i música amb Bigblack Rhino duet al claustre, on es podrà veure una mostra d'emprenedoria, amb experiències de persones emprenedores que han comptat amb el suport de Girona Emprèn.

L'objectiu és ajudar a donar a conèixer el fet emprenedor per part dels seus protagonistes i recollir experiències i consells d’algunes de les persones que han estat beneficiàries del servei, tant aquelles que han creat finalment una empresa com les que no. També serà un espai on es podran conèixer iniciatives emprenedores sorgides amb el suport de Girona Emprèn.

Per assistir a l'esdeveniment, cal realitzar la inscripció.