Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sis milions de persones, connectades les 24 hores

Posted on 11/01/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Informe La Sociedad de la Información en España
Informe La Sociedad de la Información en España

El 63% d'usuaris de telèfon mòbil de l'Estat espanyol fan servir un smartphone (telèfon intel·ligent) i sis milions de ciutadans/es són comunicadors/ores digitals permanents, és a dir, viuen connectats a la xarxa les 24 hores. Aquestes són algunes de les dades que destaca l'informe “La Sociedad de la Información en España” corresponent al 2012, que ha elaborat Telefónica.

El 43% dels internautes utilitza el seu dispositiu mòbil per connectar-se a Internet, el que suposa un creixement del 210% respecte al 2011. Aquest accés varia segons l'edat, ja que, el 66,7% dels internautes entre 16 i 24 anys utilitza el seu telèfon mòbil per accedir a Internet, mentre que aquest percentatge es redueix al 12% en el cas dels internautes entre els 65 i els 74 anys.

En general, l'escletxa digital relativa a l'edat continua existint, encara que aquest últim any el grup d'edat que més creix pel que fa a l'accés a Internet és el que aglutina persones entre 55 i els 64 anys, que passen del 37,7% al 43,7%.

La connectivitat a les llars espanyoles també ha crescut, amb un 67% de llars amb accés a banda ampla fixa.

Per a més informació, podeu consultar l'informe sencer o llegir l'anàlisi que en fa Dolors Reig, psicologa social, professora i consultora TIC, al seu lloc web El Caparazón.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.