Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Convocatòria per a projectes que busquin potenciar l’ús de l’electrònica i la programació

From 19/11/2019 - 09:00
to 23/11/2019 - 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Convocatòria Convent de Sant Agustí per a projectes que busquin potenciar l’ús de l’electrònica i la programació
Convocatòria Convent de Sant Agustí per a projectes que busquin potenciar l’ús de l’electrònica i la programació. 2019. Source: Convent de Sant Agustí. Licence: Tots els drets reservats

Del 19 al 23 de novembre de 2019 el Convent de Sant Agustí celebra la quarta edició del cicle "Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores" que pretén ser una trobada de creadors i creadores que utilitzen el so com a mitjà d’expressió. Fins el 7 d'octubre es poden presentar propostes.

El cicle reunirà artistes que des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània utilitzin el so com a mitjà d’expressió. Amb la convocatòria, el Convent de Sant Agustí vol ser una plataforma d’investigació i producció al voltant de la interacció, la visualització i el so obre convocatòria de projectes per a les Capelles del Convent amb l’objectiu de potenciar l’ús de l’electrònica i la programació per a artistes, dissenyadors, productors, prosumers, makers, científics de ciutat, frikis de la tecnologia, activistes, enginyers i bojos del DIT i del DIWO, així com altres persones interessades en participar.

La convocatòria serà un espai híbrid entre taller de producció i exhibició a través el qual crear un entorn de treball col·laboratiu en el que es desenvolupin, produeixin i posteriorment es mostrin les instal·lacions proposades seleccionades. Fins el 7 d'octubre es poden presentar propostes.

A més, conscient de la bretxa digital de gènereaquesta Convocatòria d’Instal·lacions vol obrir un espai de reflexió que aporti una visió crítica i desmitificadora posant en valor el reconeixement de l’existència de diversitat en la creació, trencant amb les estructures normatives i reivindicant un espai tradicionalment segmentat.

Es poden accedir a les bases de la convocatòria a través d'aquests enllaços, en català o en castellà. Per a presentar-se, cal omplir el següent formulari.

Detalls del curs

Date: 
Tuesday, 19 November, 2019 - 09:00 to Saturday, 23 November, 2019 - 20:00
Place:
Convent de Sant Agustí
Carrer del Comerç, 36, Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.