Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El mapa d'actors de l'eInclusió a la UE us necessita!

Posted on 07/01/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Projecte MIREIA
Projecte MIREIA

El Centre d'Investigació Conjunta de la Unió Europea, Telecentre-Europe i la Universitat de Washington elaboren un mapa dels telecentres, biblioteques i d'altres agents d'inclusió digital que operen a la UE. Per completar el mapa, han publicat una enquesta en línia, que estarà disponible fins al 15 de febrer. Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC us demanem a tots els punts la vostra col·laboració per tal de donar visibilitat a la nostra feina en aquest mapa.

L'enquesta està disponible en 15 idiomes i és part del gran projecte d'investigació MIREIA: El mesurament de l'impacte dels actors de l'eInclusió en els objectius de l'Agenda Digital per a Europa en Alfabetització Digital, la Capacitació i la Inclusió.

Es recopilaran i analitzaran dades d'una mostra de 2.500 qüestionaris entre els països de la UE27. A traves d'aquestes dades, Telecentre-Europe mesurarà les diverses tipologies i funcions de les principals organitzacions intermediàries en inclusió digital, així com l'impacte socioeconòmic de les seves activitats a nivell europeu. Aquest estudi i els seus resultats ajudaran a aprofitar els recursos del sector de l'eInclusió, ja que proporcionaran una visió global perquè els responsables polítics puguin entendre la importància dels telecentres i altres agents que estan en l'avantguarda de la inclusió digital i la capacitació.

18 organitzacions associades de 23 països de la UE-27 han signat una aliança amb Telecentre-Europe per col·laborar en la difusió de l'enquesta MIREIA. Així ho ha fet la Asociación Comunidad Redes de Telecentros, que ha traduït l'enquesta al castellà i s'ha compromès a aconseguir que 225 agents responguin el qüestionari.

Des de la Xarxa Punt TIC donem suport a la xarxa estatal i animem a tots els diamitzadors/ores i responsables de Punt TIC a emplenar l'enquesta i participar en aquest projecte europeu, ja que, ajudarà a donar visibilitat a la nostra xarxa i a fer difusió de la tasca d'inclusió digital que s'hi realitza. El qüestionari estarà disponible fins al 15 de febrer de 2013.

Trobareu més informació en aquest enllaç (en anglès).

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.