Women Tech Global Conference 2020
Women Tech Global Conference 2020. Author: Pexels. License: BY-SA.

L'edició 2020 se centrarà en xerrades de diversitat, xarxes i entrevistes, mentre connecta a les dones amb talent tecnològic com a enginyeres, científiques, dissenyadores, gerents de productes i altres càrrecs tecnològics amb companyies que comparteixen els mateixos valors i posen la diversitat com la seva prioritat.

En aquesta edició online participaran més de 100.000 dones de més de 180 països al voltant de tres blocs temàtics: el treball, la innovació tecnològica i com afecta el progrés al canvi climàtic.

Programa

El programa està format per tres blocs temàtics:

Treball (Revolució)

El treball i la forma en què interactuem professionalment està canviant constantment, especialment en els canvis ultradinámicos causats per la Covid-19, la qual cosa genera una incertesa massiva i amenaça la seguretat laboral de milions.

Com serà el futur del treball? Com podem mantenir-nos rellevants i créixer en la nostra carrera mentre ens mantenim al dia amb la integració laboral? Com podem evitar comprometre els valors i la cultura de la companyia assegurant la moral de l'equip?

Innovació Tecnològica

Cada aspecte de les nostres vides s'està transformant, ja sigui la nostra llar, comunicació, transport o transaccions financeres. Les tecnologies de frontera estan empenyent els límits del que pensem que era impossible.

Com afectarà la tecnologia al nostre futur? Com canviarà l'evolució de les tecnologies en el núvol la forma en què treballem i vivim? Quins són els riscos i desafiaments en el camí cap a la inclusió financera i com afecta FinTech a la indústria financera?

Progrés, Humanitat i Col·laboració

Un ràpid augment en les condicions de salut, l'escalfament global, els incendis forestals, la contaminació de l'aire, el canvi climàtic són signes que hem de prendre mesures i tenir més en compte com el progrés tecnològic està afectant el nostre món.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar a través d'aquest enllaç.