Per fer-ho, l'acte comptarà amb la participació de joves de diferents IES de Catalunya i d'experts en el tema.

Alumnes de l'IES Terres de Ponent de Mollerussa, de l'IES Jaume Huguet de Valls i de l'IES Torre del Palau de Terrassa seran els protagonistes de la jornada. Aquests joves ja han reflexionat prèviament sobre els tres àmbits temàtics que es tractaran i a la jornada debatran per tal d’aprofundir en els usos que fan els joves de les noves tecnologies i com influeixen en tots els aspectes de la seva vida, des de la manera d’aprendre a l'escola fins a com es relacionen amb els seus amics.

La jornada tindrà lloc a Citilab-Cornellà, el 22 d'abril, de 9:00 a 13:30 hores. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, serà l'encarregat de donar la benvinguda als assistents. A continuació, es tractaran els tres blocs temàtics un per un, amb la participació d'un expert i un dels IES. Alfons Cornella serà l'encarregat d'exposar les conclusions de la trobada.

Per a les persones que no hi puguin assistir, existeix la possibilitat de seguir la trobada de forma virtual, només cal triar aquesta opció en el moment de realitzar la inscripció. El dia 22 d’abril s'habilitarà al web de la jornada un enllaç perquè es pugui veure tot l’esdeveniment en línia mitjançant videostreaming.

Més informació: Web de la Jornada TICJoves

 

Assistiu-hi en línia!