Coworking Barcelona
Coworking Barcelona. Font: Facebook de Coworking Barcelona. License: All rights reserved.

Coworking Barcelona ofereix un repositori que conté tots els espais de coworking de la ciutat. Els coworkings poden donar-se d'alta en aquesta llista de forma gratuïta.

Una altra eina interessant que ofereix el portal és un espai de networking online que vol fomentar la interacció entre diferents coworkers de la ciutat. A més, també posa a disposició dels seus usuaris i usuàries una borsa de treball online amb diverses ofertes laborals.

L'actualitat és també un dels punts forts d'aquest nou portal. D'una banda hi trobareu un apartat de notícies sobre el sector, que també inclou consells adreçats a coworkers i gestors d'espais per enfortir les seves comunitats. També podeu accedir a una emissora de ràdio temàtica sobre coworking que funciona les 24 hores del dia i una agenda amb les activitats més importants dels espais de coworking més destacats de la ciutat.

Coworking Barcelona ofereix també als coworking eines per a dinamitzar el seu espai, com organització d'esdeveniments i formacions per a donar-se a conéixer i promoure la comunitat organitzant networking amb diferents recursos que els fan atractius i temàtics.