De llibres, per exemple, n'hi ha molts i la seva mateixa abundància sovint fa difícil la tria. Per això és útil repassar una selecció com la que ha realitzada Vilaweb, que ha agrupat 181 llibres per regalar (o per regalar-nos) distribuïts per temàtiques per fer-ne més fàcil la localització.

Molts altres llocs web també han aprofitat per crear i difondre recursos relacionats amb aquesta festivitat, com ara, Xarxanet i el projecte Kampus. La Institució de les Lletres Catalanes, dins el Pla de Foment de la Lectura, ha posat en marxa Què llegeixes?, el primer fòrum en català sobre llibres. Què llegeixes? vol potenciar la lectura, ser una eina útil per als lectors i, al mateix temps, divertir amb jocs i concursos per Internet. Estarà actiu a partir del 23 d'abril. El web quelibroleo.com dóna la possibilitat de posar nota als llibres i de trobar a persones amb les mateixes preferències literàries per poder compartir opinions sobre llibres i fer recomanacions.

 

Autoedició de llibres

 Ara és perfectament possible l'autoedició de llibres. Així doncs, tots podem ser autors i editar-nos amb poca despesa aquell llibre que hem somiat de veure publicat. Comprovem-ho entrant en webs com Libros en Red, Bubok, Lulu o fins i tot en català a Printcolor. I qui diu llibre diu també informes professionals, catàlegs, etc.

 

Postals de Sant Jordi

Finalment, també les roses del dia de Sant Jordi poden viatjar telemàticament. Entre les diverses possibilitats, el nou portal informatiu 3cat24.cat ofereix la possibilitat d'enviar una rosa i el missatge que vulgueu a qualsevol indret del món sense moure-us de casa. Bona diada de Sant Jordi!

 

Segur que coneixeu molts recursos on-line relacionats amb la literatura. Participeu al nostre fòrum i compartiu-los amb tothom!